Chlorella ervaring

portretNadat ik in Griekenland op vakantie was geweest, veel alcohol, vet eten en waarschijnlijk niet zo’n al te beste voedingshygiëne, kwam ik bij terugkomst in Nederland enkele weken later, tot de bijzonder zware ontdekking dat ik mijn darmen behoorlijk wat schade had toegebracht. Ik heb hiervoor een ziekenhuisopname moeten ondergaan. Dat zorgde ervoor dat mijn energieniveau en ook levenskracht ernstig achteruit waren gegaan. Dit kwam ook niet terug in de daaropvolgende maanden. Ik kon niet tegen het idee dat ik vanaf nu een slap aftreksel zou zijn van de persoon die ik eerder wel was; energiek, enthousiast, creatief en levenslustig. Mijn werk leed er ook erg onder terwijl ik daar voorheen juist mijn passie helemaal in kwijt kon! Maar nee, het liep allemaal niet meer zoals ik wilde.

Er moest toch iets zijn op deze wereld wat mij mijn levenskracht zou teruggeven?!

In mijn zoektocht naar gezonde voeding kwam ik Chlorella Pyrenoidosa tegen; het moest een zgn. super-alg zijn, die zeer bijzondere krachten had. Het zou de groei van de gewenste darmbacterie Lactobacillus stimuleren waardoor de dikke darm beter zou gaan functioneren, het zou energiegevend zijn door de hoogst gemeten concentratie van bladgroen in welke plant dan ook. Chlorophyl (bladgroen) is ook in mindere mate te vinden in spinazie en broccoli. Het bloed zou Ph-neutraler worden, waardoor allerlei schadelijke zaken in je bloed minder kans zouden hebben. Dat beschermt bij ouderdomsverschijnselen, het houdt jong en het uiterlijk fris en jeugdig. Daarnaast verhoogt chlorella de levenskracht, ik zou me weer potent gaan voelen door chlorella.

KORTOM; EEN WARE VITAMINEBOM!

Baat het niet, dan schaadt het ook niet, bedacht ik me en ik besloot het voedingssupplement, de groene energie, aan te schaffen.

Na de eerste paar doses te hebben genomen, begon ik na een tijdje een lichte darmkramp te ervaren en een paar uren daarna kreeg ik ook een lichte hoofdpijn, maar dat blijkt normaal te zijn; het hoort bij het ontgiftingsproces van je lichaam, een soort ontwenningsverschijnselen. Na herhaald gebruik, al na enkele dagen, merkte ik dat chlorella mijn darmwerking had verbeterd, de vorm van mijn ontlasting was EINDELIJK weer eens normaal en de geur, tja, hoe onsmakelijk ook, sprak boekdelen.

Na enkele weken intensief gebruik merkte ik dat ik zelfs weer vitaler werd, fitter, levenslustiger, enthousiaster. Eerst bedacht ik me nog dat ik me e.e.a. verbeeldde, maar zelfs mijn familie ervaarde me als krachtiger en opgewekter.

Na een half jaartje ontdekte ik dat ook mijn spiermassa iets verstevigd was, zonder dat ik echt sportte. Ik wil nu niet beweren dat deze alg je een goddelijk lichaam gaat bezorgen, maar ik denk dat het wel bewijst dat het, door een goede spieropbouw, je verbrandingsniveau ietsje verhoogt, waardoor vetverbranding bevordert wordt en spiergroei wordt gestimuleerd. De essentiële en niet-essentiële aminozuren ondersteunen hierin.

Chlorella is dan ook een voedingssupplement.

Door mijn eigen ervaring ben ik zo enorm enthousiast geworden over deze 100% natuurlijke alg dat ik heb besloten hiervoor een website te maken waarop ik deze alg wil gaan aanbieden aan alle mensen die denken er baat bij te kunnen hebben, dus sporters, mensen die herstellende zijn van een operatie, mensen die vaak last hebben van lusteloosheid, voorjaarsmoeheid, hun gewicht in balans willen houden of hun lichaam eens echt goed willen ontdoen van alle troep die we massaal in ons lichaam stoppen, zoals drugs, medicijnen, vetten, suikers en allerlei andere chemische rommel.

Mijn vrienden, familie en vriendin hebben mijn gezeur over Chlorella veel te vaak aangehoord, maar mij ook enorm gesteund in mijn werk om van deze alg een bekendheid te maken. Ik heb mij dan ook als doel gesteld dit miniscule wondertje, wat voor mijzelf al enorm veel heeft betekent, als VITAMINEBOM verder de wereld in te zullen gaan sturen.