Chlorella of Spirulina

Spirulina is een  blauwgroene alg die  groeit in oceanen en mineraalrijke meren over de hele wereld. Spirulina is erg populair als voedingssupplement omdat het een belangrijke  bron van plantaardige enzymen is. Spirulina bevat o.a. vitaminen, mineralen en aminozuren en belangrijke vetzuren, die uw lichaam elke dag nodig heeft.

Dankzij de bijzondere samenstelling heeft Spirulina een positieve invloed op het immuunsysteem en geeft Spirulina extra energie en vitaliteit. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat de alg bijdraagt ter ondersteuning van een gezond gewicht.

Chlorella is tevens een  alg en wordt beschouwd als een rijke voedingsbron. Vooral vanwege het hoge gehalte chlorofyl (=bladgroen). De kwaliteit van Chlorella is vooral afhankelijk van de hoeveelheid zon en de kwaliteit van het water waarin de Chlorella alg groeit. Daarom wordt Chlorella het beste gekweekt in landen waar de zon meer dan 320 dagen per jaar schijnt. Chlorella ondersteunt uw afweersysteem en beschermt uw lichaam tegen invloeden van buitenaf.

Chlorella of Spirulina?